онлайн казино Украины

Якби ви знали паничі, чим Шкінь займався уночі… - водоканал

Якби ви знали паничі, чим Шкінь займався уночі… - водоканалЯкби ви знали паничі, чим Шкінь займався уночі… - водоканал

Перелам стального водопроводу стався 17 вересня у Чернігові, на перехресті проспект Миру та вул. Михалевича. О 15 годині для ліквідації аварії на водопроводі було припинено водопостачання споживачам цього району.
Про це повідомляє прес-служба «Чернігівводоканалу».
За словами начальника служби водопровідних мереж КП «Чернігівводоканал» Петра Івченка, перелам стального водопроводу діаметром 100 мм стався через те, що поряд з ним було прокладено силовий електрокабель блукаючий струм від якого зрешетив частину водогону.
За допомогою сучасних діагностичних приладів було виявлено місце пориву. Виконання робіт було ускладнене тим, що аварійний водопровід діаметром 100 мм знаходився під водогіном діаметром 500 мм і поряд з ним проходив силовий електрокабель. Ремонтні роботи проводились на глибині 4 метрів бригадою Сергія Гулая, старшим майстром Віталієм Мекшуном та майстром Олексієм Білогурою.
За допомогою сучасної техніки та високому професіоналізму працівників за короткий час було замінено 8 метрів стального водопроводу на поліетиленовий, основні роботи проводились у нічний час. Вже о 5-тій годині ранку 18 вересня водопостачання споживачам було відновлено.
До цього часу мешканцям будинків забезпечено підвіз питної води.

Добавлено: 19-09-2015, 08:30
0
0

Похожие публикации


Наверх