онлайн казино Украины

Претендента на мерське крісло Атрошенка звинуватили у хамелеонстві

Претендента на мерське крісло Атрошенка звинуватили у хамелеонствіПро це пише блогер Катерина Подолян.
"Владислав Атрошенко за десяток років у політиці придбав властивості хамелеона. Він навчився пристосовуватися до будь-яких ситуацій і знаходити абсолютно дивовижні виправдання своєї політичної всеядності", - відзначає вона.
За словами Подолян, в 2002 році Атрошенко, пройшовши в Раду від опозиційної "Нашої України", отримав пропозицію вступити до провладної коаліції.
"Він відразу погодився. Але оскільки був боягузливим "блакитним злодюжкою", заліг на лікарняний, написавши при цьому заяву про вихід з "Нашої України", - пише блогер.
Пізніше, за її даними, він знову примкнув до команди Віктора Ющенка.
"І не прогадав, отримавши взимку 2005 року губернаторство в Чернігівській області. Однак протримався всього кілька місяців, будучи звільненим за провали в соціально-економічній політиці", - відзначає Подолян.
У 2012 році, як пише блогер, політик обрався до Ради як незалежний кандидат і там приєднався вже до регіоналів Віктора Януковича.
"У кріслі депутата Атрошенко не запам'ятався нічим, крім голосування за "диктаторські закони" разом з політичними головорізами побіжного Януковича", - заявляє блогер.
На дострокових виборах у Раду 2014-го Атрошенко знову здобув перемогу.
"Цікаво, що в якості гречки Атрошенко підкуповував виборців не тільки дешевими продуктами, а й отрутами проти колорадського жука. Крім того, він встановив в окрузі пару дитячих майданчиків, навколо яких розвинув абсолютно непристойний шквал піару. Але тим не менше, йому цього вистачило, щоб знову стати депутатом", - пише Подолян.
За її даними, зараз Атрошенко очолив обласний чернігівський штаб "Солідарності".
"Він поставив собі нову мету - посада мера Чернігова, заявляючи, що все життя мріяв поліпшити життя мешканців міста. Все місто обклеєне рекламою нового чернігівського "месії", який обіцяє всім життя по-новому.
По правді кажучи, Атрошенко звик кожен раз починати жити по-новому. По-старому у нього виходить тільки до чергових виборів. А далі він починає маневри на користь власної кишені. Ці маневри ще жодного разу не принесли розвитку територіям, від яких він обирався. Атрошенку такий варіант, напевно, підходить. А ось чи потрібен Чернігову мер-авантюрист, питання відкрите..." - резюмує Подолян.

Добавлено: 17-09-2015, 01:11
0
0

Похожие публикации


Наверх