онлайн казино Украины

Про жаб’ячі понти Блауша, надуті щоки Кодоли і облом Атрошенка та Дубіля на Кордівці

Про жаб’ячі понти Блауша, надуті щоки Кодоли і облом Атрошенка та Дубіля на КордівціОстання літня сесія Чернігівської міської ради показала неспроможність команд молодих політиків думати головою, а не ж…абою і прораховувати наперед зусилля у відстоюванні поки ще зеленої Кордівки.

Похвалити можна тільки громадські організації та окремих громадських лідерів, з яких виділявся Олександр Гашпар.
Чим? Скрупульозним підходом до критики правових рішень міськради. Він сам міг позмагатися з Соколовим.
Молодший Сашко (Гашпар) у Facebook повісив результати голосування по Кордівці - скрин з прямої трансляції «Свобода.ФМ.» . На трансляції і скринах ясно видно, що ніхто з мерської команди не заважав командам Дубіля - «Батьківщина», Атрошенка – «Рідне місто» ухвалювати рішення «Про відмову в поновленні договорів оренди земельних ділянок». Не вистачило голосів. 25 і хоч ти лусни.
Чому не вистачило!?

За два дні перед сесію наввипередки радикальний Блауш грався в шоу напроти початку скандальної забудови на Кордівці. Поставив пам’ятник «жлобству»! На сесії вручив камінну жабу Сашку старшому (Соколову) і після таких великих понтів та «оригінальності» змився. Мовляв, усе зробив.
Паташеня гнізда Ляшкового, мабуть, думав, що всі злякаються шибениці шибеника і понтів та проголосують рішення «Про відмову в поновленні договорів оренди земельних ділянок».

Наївний хуліган має знати, що ухвалити рішення - не паркани ногами бити на Кордівці та журналістів-«сєпарів» катувати перед прес-конференцією. Тут головою думати треба. (До речі, більшість відео, де показувалась роль Блауша у бійні на прес-конференції 21 липня 2015 року зачищена в Інтернеті).
Нардеп Олександр Кодола також піарився на Кордівці за 2 дні до сесії – закликав наметів наставити по периметру будови. Щоки надував. Такий солідний. Ну і результат?
Хто злякався надутих щік Сашка-пташеняти (Кодоли)? Хіба що депутат райради, він же помічник на громадських засадах Андрій Тертілов, якому довелося читати «послання» нардепа Ніжинського, Носівського і Варвинського. Можна додати до титулів ще частини Ічнянського.
Хто ж голосував за збереження Кордівки у міській раді? Очевидне і неймовірне – смертельні вороги! Вони, здається, ладні задушити один одного в ненависті в усіх інших питаннях - «Батьківщина» Дубіля і «Рідне місто» Атрошенка та ще кілька позеленілих під вибори депутатів.
Вони, мабуть, гроші краще рахують, ніж можуть порахувати скільки їм треба голосів для порятунку Кордівки. Уже Ялівщину «врятували». Потім – «спасли» дерева біля Стрижня поруч з мостом на проспекті Перемоги. Там Пузан поставив пузаті будинки і річку відкинув до іншого берега, щоб не смерділа.
Спостерігаєш за Кордівськими партійним-клановими забавами в Інтернеті під час прямих трансляцій і проходиш до висновку: партійна виборча система в Україні згнила і розклалася разом зі своїми вождями.

Тільки громада висуває лідерів. Партійні боси призначають своїх прикажчиків у місцеві партрозсадники за ознаками не розуму і умінням організовувати, а рабської відданості. Принаймні в Чернігові це присутнє у переважній більшості.
Чи виграв старший Сашко, який Соколов? Тимчасово так. Але ця перемога може бути короткочасною. Хоча вона нагадала меру-Сашку військову мудрість: воюють не числом, а умінням.

Він теоретично ще може зробити так, що уже поділені мером-Атрошенком посади в мерії залишаться мріями. А амбіції Дубіля, який, по-суті, виграв вибори за кількістю депутатів у міськраду у 2010-му році, а потім злив свою перемогу, так і залишаться амбіціями.
Але меру-Соколову треба багатоходівка, бо 2-турові вибори роблять його шанси мізенними.
А що чернігівці? Та, окрім громади екологів-активістів, мешканцям міста начхати на Кордівку. Як було начхати у помаранчеві часи, коли спритні бізнесмени з Києва з допомогою чернігівських намітили «наварити» на будівництві нового житла без знесення будинків. Саме вони тоді у 2006-2007 почали розробляти Кордівку.

Цей зелений куточок на Савчука вижив тільки тому , що там непролазні хащі і незручно у джунглі носити сміття та відпочивати там.
Чернігівський народець уже завалив сміттям і пластиком все-все перед Десною, де можна відпочити і насмітити, і за нею, за пішохідним мостом.
На гори сміття, які утворилися там, за Десною, новий мер буде влаштовувати туристичні маршрути, щоб показати усім в України і не Україні сущим, як можна запаскудити одну з найчистіших річок країни і довкілля.
А ми продовжуємо у міськраді жаб дарувати, щоки надувати і амбіціями мірятися, у кого більша.

Добавлено: 29-08-2015, 10:02
0
0

Похожие публикации


Наверх