онлайн казино Украины

Мораторій на забудову лісопарку "Кордівка" залишається чинним до 1-го січня 2016 року

Мораторій на забудову лісопарку "Кордівка" залишається чинним до 1-го січня 2016 рокуВищий адміністративний суд України відмовив ТОВ "Єврокон Полісся" у відкритті провадження за касаційною скаргою забудовника на постанову Деснянського районного суду м. Чернігова від 28.05.2015р. та на ухвалу Київського апеляційного адміністративного суду від 27.07.2015р.
Таким чином накладений Чернігівською міською радою мораторій на забудову лісопарку "Кордівка" залишається чинним до 1-го січня 2016 року.
Про це на своїй сторінці у соцмережі Фейсбук повідомив громадський активіст Олександр Гашпар.
"Звісно, що забудовник буде найближчим часом звертатися до міської ради з клопотанням про продовження терміну договору оренди, котрий спливає в наступному місяці, на новий термін, хоча фактично підстав для продовження терміну дії цього Договору оренди забудовнику, котрий за 7 років не спромігся виготовити навіть проектну документацію у міської ради не має. Так само сподіваюсь, що і суд не знайде підстав для того аби примусити орган місцевого самоврядування продовжити цей договір, якщо забудовник вирішить звернутися до нього в разі неспроможності вмовити депутатів проголосувати за необхідне йому рішення. Тож даний випадок - це гарний приклад того, на що реально здатна громада, якщо вона буде діяти згуртовано і цілеспрямовано" - пише Олександр Гашпар.
Він додає, що "це наша спільна перемога", але "потрібно буде зробити декілька кроків, аби в майбутнього вже в нікого не виникало спокуси забудувати цю унікальну территорію, а нарешті привести її до ладу, аби місто отримало гарне місце для сімейного відпочинку його мешканців".

Добавлено: 15-08-2015, 11:07
0
0

Похожие публикации


Наверх