онлайн казино Украины

Хабар: Голова райдержадміністрації забрав мене на Чернігівщині

Хабар: Голова райдержадміністрації забрав мене на Чернігівщині54-річний посадовець вимагав 50 тисяч гривень за зміну цільового призначення земельної ділянки. Керівника РДА затримали в момент одержання частини суми. Відкрито кримінальне провадження.
Про це повідомив Департамент протидії злочинності у сфері економіки МВС України.
Правоохоронці встановили, що до голови РДА звернувся директор одного з товариств з проханням змінити цільове призначення земельної ділянки загальною площею 0,4 га із земель сільськогосподарського призначення на землі під забудову котеджного містечка.
За свою згоду у вирішенні цього питання і видачу відповідного розпорядження про зміну цільового призначення землі чиновник зажадав отримати 50 тисяч гривень.
Сьогодні, 11 серпня, працівниками Управління протидії злочинності у сфері економіки УМВС України в Чернігівській області при проведення негласних слідчих (розшукових) дій був зафіксований факт вимагання та отримання посадовцем частини згаданої неправомірної вигоди у сумі 45 тисяч гривень. Правопорушника було затримано, гроші вилучено.

Раніше за даним фактом прокуратурою Чернігівської області відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

Посадовцю загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна.
На даний час вирішується питання про затримання правопорушника в порядку ст. 208 КПК України та повідомлення йому про підозру. Проводяться інші слідчі дії.

Добавлено: 12-08-2015, 10:21
0
0

Похожие публикации


Наверх