онлайн казино Украины

У Чернігові вшанували пам'ять загиблих воїнів-десантників

У Чернігові вшанували пам'ять загиблих воїнів-десантниківХвилиною мовчання, священною панахидою, квітами та військовими почестями вшанували пам'ять загиблих воїнів-десантників у Чернігові. Урочистості відбулися з нагоди відзначення у місті Дня високомобільних десантних військ Збройних Сил України.
До пам’ятника загиблим воїнам-афганцям прийшли діючі та колишні воїни-десантники та члени їх родин, керівники області та міста, щоб вклонитися подвигам воїнів в Афганістані та в час проведення антитерористичної операції.

Під час церемонії відбулось урочисте проходження вулицями обласного центру у супроводі військового оркестру до якого долучилась колонна учасників бойових дій та членів сімей загиблих воїнів. Водночас стартував «Мотопробіг пам’яті», учасники якого доставили вінки та квіти до меморіалу Слави в пониззі Болдіних гір у Чернігові.

Під звуки військового духового оркестру крокували офіцери управління оперативного командування «Північ», військовослужбовці Державного науково-випробувального центру, 407-го військового госпіталю та інші. Завершились урочистості святковим концертом та врученням державних нагород військовослужбовцям та родинам загиблих солдат у ході антитерористичної операції.

Добавлено: 3-08-2015, 09:28
0
0

Похожие публикации


Наверх