онлайн казино Украины

Що наобіцяв під час виборчої кампанії у 205 окрузі Сергій Березенко

Що наобіцяв під час виборчої кампанії у 205 окрузі Сергій БерезенкоГромадська організація «Чернігівський освітній центр «Ініціатива» провела моніторинг передвиборчих обіцянок переможця проміжних виборів по 205 округу кандидата від БПП Сергія Березенка.
За підрахунками активістів кандидат під час виборчої кампанії задекларував не менше 32 обіцянок як загальнодержавного так і місцевого рівня.
Під час моніторингу окрім офіційної передвиборчої програми були враховані також обіцянки які політика давав на сторінках місцевої преси та своїх агітаційних видань.

В подальшому ЧОЦ «Ініціатива» буде аналізувати виконання передвиборчих обіцянок нового депутата від Чернігівської області – всі результати роботи можна буле переглянути у відповідному розділі «Профілі чернігівських політиків» на сайті ПіК.
1. Провести повноцінну антикорупційну люстрацію ( з офіційної програми кандидата)
2. Забезпечити функціонування інститутів громадського контролю над владою ( з офіційної програми кандидата)
3. Організувати в Чернігові всебічне обговорення реформ щодо самоврядування та децентралізації ( з офіційної програми кандидата)
4. Захищати права банківських позичальників, сприяти наданню доступних кредитів (з офіційної програми кандидата)
5. Підвищити соціальний захист вразливих категорій чернігівців: пенсіонерів, багатодітних родин, інвалідів тощо (з офіційної програми кандидата)
6. Покращити матеріально-технічний стан учбових та медичних закладів Чернігова, а також збільшити зарплати їхніх працівників (з офіційної програми кандидата)
7. Провести реконструкцію чернігівського ЖКГ, відновити інфраструктуру міста, включно з дорогами, освітленням, зупинками, дитячими майданчиками тощо (з офіційної програми кандидата)
8. Забезпечити містян безпроблемним доступом до адміністративних послуг (з офіційної програми кандидата)
9. Посилити відповідальність за провокування ворожнечі (на ґрунті мови, ідеології, релігії тощо) ( з офіційної програми кандидата)
10. Збільшити підтримку міських закладів національної історії та культури; створити умови для розвитку українського письменництва, музики, народної творчості (з офіційної програми кандидата)
11. Працювати у тісній взаємодії з громадою округу (з офіційної програми кандидата)
12. Я буду добиватися підзвітності громадянам державних структур та прозорості їхньої діяльності (з передвиборчої програми кандидата)
13. Реформування системи судочинства (з передвиборчої програми кандидата)
14. Створення умов для вільної, конкурентної, інноваційної економіки ( з передвиборчої програми кандидата)
15. Зменшити державне регулювання економіки, крім стратегічних галузей (з передвиборчої програми кандидата)
16. Обіцяю добиватися сурової персональної відповідальності держслужбовців за розкрадання та нецільове використання бюджетних коштів (з передвиборчої програми кандидата)
17. Встановлення громадського контролю над тарифним регулюванням ЖКГ (з передвиборчої програми кандидата)
18. Розвиток мережі будинків-інтернатів сімейного типу для дітей-сиріт (з передвиборчої програми кандидата)
19. Облаштування футбольних полів, ігрових дитячих майданчиків та обладнання вело доріжок у Чернігові (з передвиборчої програми кандидата)
20. Ремонт та облаштування доріг на Чернігівщині (з передвиборчої програми кандидата)
Крім того кандидат роздавав і інші обіцянки на сторінках місцевої преси та своїх передвиборчих видань. Вони наступні
21. Залучення інвестицій до Чернігівщини (Весть №644 от 14 мая)
22. Наведення порядку у відстоюванні законних прав бійців АТО (Гарт№20 від 14 травня)
23. Зростання якості медичних послуг – «Стратегія розвитку Чернігова 202» страхування здоров’я громадян (7 дней№29 от 16 июля)
24. Будівництво вело доріжок протяжність 100 км (7 дней№29 от 16 июля)
25. Забезпечення підприємств Чернігівщини держзамовленнями (Весть№644 от 14 мая)
26. Будівництво каналізаційного колектора – ціна питання 19 мільйонів, з яких 5 мільйонів з міського бюджету, кілька мільйонів з підприємства «Чернігівводоканал», решта з держбюджету (10 мільйонів). Роботи по завершенню будівництва будуть виконані до кінця жовтня(Звітний інформаційний бюлетень Ради регіонального розвитку від 16 июля)
27. Проведення тролейбусної лінії на вул. 50 років ВЛКСМ – на сьогодні підготовлена проектна документації і йде процедура виділення 10 млн грн. з держбюджету (Звітний інформаційний бюлетень Ради регіонального розвитку від 16 июля)
28. Оновлення фасаду Катериненської церкви – у цьому році депутати з бюджетного комітету парламенту пообіцяли виділити кошти на оновлення фасаду (ГАРт №29 от 16 июля)
29. Розвиток чернігівської економіки – відродження промисловості, створення нових робочих місць, допомога підприємцям та допомога по впровадженню міжнародних стандартів, необхідних для експорту( Весть №30 от 23 июля)
30. Контроль над цілісністю РЛП «Ялівщина» (Гарт№26 від 25 червня)
31. Монетизація пільг для населення (7 дней№27 от 2 июля)
32. Сприяння виділенню коштів з Фонду регіонального розвитку чи закладення у бюджет на наступний рік коштів на фінансування ремонтних робіт в міській лікарні№1 та дитячій поліклініц №1 (7 дней№25 от 18 июня)

Проект «Профілі Чернігівських політиків» є ініціативою Чернігівської громадської організації «Освітній центр «Ініціатива» .
Завданням проекту є постійний моніторинг діяльності політиків пов’язаних з Чернігівською областю та донесення об’єктивної інформації до жителів регіону.
Методологія моніторингу: на сайті зібрані основні обіцянки політиків, які були дані ними в ході передвиборчих кампанії . Кожна обіцянка аналізується експертами ЧОЦ «Ініціатива» на основі відкритих джерел та офіційних звернень та запитів. Після цього кожній обіцянці присвоюється статус «Виконано», «Не виконано» або « В процесі виконання».
Статус «Виконано» присвоюється обіцянці, якщо є достовірні підтвердженні факти виконання політиком цієї обіцянки. Відповідна доказова база розміщується на сторінці профілю.
Статус «Не виконано» присвоюється обіцянці, якщо у відкритих джерелах немає інформації про її виконання і політик також не надав жодної інформації щодо її виконання.
Статус «В процесі виконання» присвоюється обіцянці, якщо є достовірні факти, що політик здійснив певні кроки по втіленню цієї обіцянки в життя. Відповідна доказова база розміщується на сторінці профілю
Важливо, що кожен політик, профіль якого відображений на сайті, може надати інформацію, що підтверджує виконання ним передвиборчої обіцянки або здійснення заходів.
Кожен користувач сайту може додати коментарі до профілю політика – таким чином висловити свою оцінку роботі кожного політика.

Добавлено: 30-07-2015, 08:43
0
0

Похожие публикации


Наверх