онлайн казино Украины

Заява передвиборчого штабу кандидата у народні депутати Верховної Ради України Сергія Березенка

Заява передвиборчого штабу кандидата у народні депутати Верховної Ради України Сергія БерезенкаЯк і попереджав передвиборчий штаб кандидата у народні депутати Сергія Березенка в Інтернеті, зокрема у сегменті соціальних мереж почали поширюватися фейкові повідомлення про переписку несправжнього фейсбук-акаунта кандидата з народними депутатами та іншими чиновниками.

При цьому поширюють несправжні повідомлення народні депутати із орбіти олігарха Ігоря Коломойського, котрі нещодавно допомагали Геннадія Корбану влаштовувати провокації проти нашого кандидата – блокували автомобіль з грошима та зброєю, чинили тиск на агітаторів, атакували передвиборчі офіси Сергія Березенка у місті Чернігів.

Нам усім смішно, що Корбан замість того, щоб спрямовувати кошти на добрі вчинки оплачує роботу по створенню й поширенню шейків. І більше того, ця робота є непрофесійною й люди, які мають здоровий глузд одразу розпізнають підтасовку та маніпуляції.
Радимо штабу опонента припинити брудні інсинуації, змиритися із статистичними даними, які показують Геннадію Корбану аутсайдерські позиції, й направити кошти на поліпшення життя чернігівців, а також у всій Україні.

Добавлено: 25-07-2015, 09:51
0
0

Похожие публикации


Наверх