онлайн казино Украины

Усі ДВК з кворумом приступили до роботи – голова ОВК у 205 окрузі в Чернігові

Усі ДВК з кворумом приступили до роботи – голова ОВК у 205 окрузі в ЧерніговіОкружна виборча комісія №205 працює у штатному режимі та готова до дня голосування.
Про це на прес-конференції повідомив її голова Михайло Пунько. За його словами комісія працює з 9 ранку до 23 години, виконує свої обов’язки в повному обсязі, в межах закону та затверджених процедур. Наразі комісію посилено охороняють, оскільки тут чекають на приїзд виборчих бюлетенів.
- Жодних складнощів у роботі комісії немає, - повідомив голова. Також Михайло Пунько повідомив, що в п’ятницю дільничні комісії отримають виборчі бюлетені. Щодо питання безпеки, то його голова ОВК пояснив так:
– Є звернення ЦВК до правоохоронних органів, які повинні зробити все, аби не було ніяких інсинуацій, - наголосив Михайло Пунько. За його словами, усі 83 дільниці приступили до роботи, у кожної з них є кворум. Загальна кількість виборців у окрузі 146 290 осіб. Також Михайло Пунько повідомив, що не зважаючи на можливі провокації, комісія докладе максимум зусиль, аби підрахунок голосів відбувся швидко та об’єктивно.

Добавлено: 23-07-2015, 09:21
0
0

Похожие публикации


Наверх