онлайн казино Украины

Спершу на себе гляньте!

Спершу на себе гляньте!Російські ЗМІ уважно слідкують за ситуацією в Чернігові напередодні виборів по 205 виборчому окрузі. Так відомий антиукраїнськими випадами телеканал «Звезда» широко розповідає про підкуп виборців одним із кандидатів, наголошуючи при цьому, що суцільна бідність спонукає українців стояти в чергах за безплатними наборами продуктів.

Проте, переш ніж давати нам оцінки, варто росіянам глянути на свої проблеми.

Так, скажімо, підкуп виборців був у російському місті Обі Новосибірської області. Ось як про це пише сайт sibkray.ru/news: «Так, по данным наблюдателей «Голоса», на участке №1419, предположительно, давали за «голос» 500 рублей (свидетели указывали на женщину в белой шубе), на участке №1412 в помещении для голосования избирательного участка буфет ООО «Натуральные продукты» выдавал «палку» колбасы проголосовавшим избирателям по специальному списку, имевшемуся в этом буфете («Колбаса досталась не всем. Некоторые избиратели, внесенные в список, получить ее не смогли, так как колбаса уже закончилась»), а на УИК №1414 по той же схеме особого «списка» была организована бесплатная раздача продуктов на сумму 200 рублей».

Отже, нічого нового ні в Росії, ні в Україні щодо підкупу виборців. І не треба на нас показувати пальцем, якщо в самих не менші проблеми. Та головне, що українські виборці навчилися розрізняти пілкуп і на нього реагують правоохоронці, суспільство та влада. А в Росії підкуп став нормою і нікого не обурює.

Добавлено: 20-07-2015, 12:36
0
0

Похожие публикации


Наверх