онлайн казино Украины

Працівник міліції діяв у змові з підозрюваними

Працівник міліції діяв у змові з підозрюванимиЧерговий скандал з "Тойотою" на 205-му окрузі. Як відомо, з салону авто, яке повязане з агітаторами провладного кандидата, правоохоронці вилучили купу зброї.
У деяких одиниць не було жодних дозвільних документів. Але під приціл ЗМІ потрапило не лише авто і його вміст, а й начальник відділу кадрового забезпечення УМВС Чернігівської області.
Активіст Євген Пашко, присутній під час обшуку салону автомобіля зафіксував, як працівник відправляв смску з номером вилученого карабіну підозрюваному, щоб той міг зареєструвати зброю заднім числом. Євген Пашко:
- Що скаже на це реформатор і борець з корупцією пан Аваков? Напевно нічого, а я скажу: немає на них Давида, який би нічого не говорив, а просто зробив за законом свою роботу. Хлопці, я такого ніколи не бачив і навіть не міг уявити. Міліцію в Чернігові, а також прокуратуру треба розігнати повністю і не за власним бажанням, а в зону, яка знаходиться дуже близько.
Ось така у нас боротьба з корупцією. Такими темпами ми наздоженемо і переженемо Росію і Путін від заздрощів буде верещати. Напевно, тільки в цій гонці наш президент має всі шанси обскакати свого колегу.
Як повідомляє сайт обласного управління МВС, начальником відділу кадрового забезпечення нині є Костянтин Фещенко. На разі тривають слідчі дії.

Добавлено: 18-07-2015, 09:30
0
0

Похожие публикации


Наверх