онлайн казино Украины

Краса з «Укропом»: битва перукарів, модні дефіле та багато чудової музики

Краса з «Укропом»: битва перукарів, модні дефіле та багато чудової музики14 перукарів-стилістів змагалися за звання кращого майстра Чернігова в рамках загальноміського конкурсу «Битва перукарів».
Свято краси, стилю та шарму відбулося в Чернігові в Місті Майбутнього за підтримки благодійного об‘єднання «Укроп».
Головна тематика та основа для створення красивих зачісок – Україна, патріотичні кольори, вишиванкові візерунки і, звісно, краса чернігівських дівчат.
Оцінювали роботи – майстри міжнародного класу на чолі з головою журі – топ-стилістом Оленою Бутіковою.
Кожному майстру за умовами конкурсу надавали 45 хвилин на створення образу. А поки перукарі придумували зачіски, глядачів розважали чернігівські колективи та співаки. А ще – модні покази вечірніх суконь, вбрань у стилі кежуал, весільних вбрань. Родзинка фешн-шоу: дефіле дівчат у купальниках – з янгольськими крилами а-ля «Вікторія Сікрет».
І ось, нарешті, судді вже визначилися зі своїми фаворитами. Олена Бутікова, оглянувши усі роботи, готова оголосити свій модний вирок. Зізнається, приємно вражена тим, що дівчата використали у своїх модельних зачісках ті елементи, які їм показали кілька днів тому – під час навчання.
-Я хочу сказати, що всі майстрині – розумниці і молодчинки. Подивіться, які складні зачіски вони зуміли зробити, і це не дивлячись на вітер! Ми судили за формою, чистотою, за рівнем фарбування, за довершеністю образа. Це критерії, притаманні загальнонаціональним конкурсам перукарського мистецтва. Рівень майстерності – дуже високий. Всі учасниці вже чемпіонки!
Третє місце посіла чернігівка – етнічна азербайджанка Шахана Мехралієва, одначе східній красуні чудово вдалося передати український колорит. Друге місце – в Яни Якубець, а от перше місце та титул «Перукаря міста» дісталися – Юлії Горбатюк. Усі дівчата-переможниці отримали у якості подарунка сертифікат на навчання в одному з кращих освітніх центрів бьюті-індустрії України «Натео».

Добавлено: 14-07-2015, 11:09
0
0

Похожие публикации


Наверх