онлайн казино Украины

Учасник з Чернігова став переможцем Шостого Всеукраїнського конкурсу малюнка серед дітей з діабетом

Учасник з Чернігова став переможцем Шостого Всеукраїнського конкурсу малюнка серед дітей з діабетомСанофі в Україні, провідна компанія у сфері лікування діабету, оголосила переможців Шостого Всеукраїнського конкурсу малюнка серед дітей з діабетом. Конкурс, організований під егідою Асоціації дитячих ендокринологів України в рамках довгострокової програми Санофі «Діабет. Допоможемо разом», спрямований на покращення якості життя дітей з цим захворюванням.
Жиль Лерно, Старший віце-президент з корпоративної соціальної відповідальності Санофі: «Пацієнт знаходиться в серці всього, що ми робимо в Санофі. Ми добре розуміємо обставини, за яких українцям доводиться жити сьогодні, і усвідомлюємо важливість надання підтримки людям, які живуть з діабетом. У ці важкі часи місія нашої компанії не змінилася: ми продовжуємо забезпечувати пацієнтів доступом до інноваційного лікування, а також підтримувати їх у повсякденному контролі над хворобою».
Наталія Зелінська, головний дитячий ендокринолог МОЗ України і президент Асоціації дитячих ендокринологів України: «Ми раді бути частиною цієї надзвичайно важливої соціальної ініціативи та вдячні Санофі за плідну співпрацю. Участь у конкурсі допомагає дітям з діабетом реалізовувати свій потенціал через малювання і відчувати з боку суспільства підтримку, якої вони зараз потребують більше ніж будь-коли. Важливо, щоб діти з діабетом пам'ятали, що хвороба – це не перешкода для нормального повноцінного життя».
Цього року організатори конкурсу отримали близько 500 малюнків від маленьких художників з різних куточків України, а загальна кількість малюнків, що надійшли на конкурс з часу його заснування в 2010 році, становить понад 3500.
Урочиста церемонія відбулася в парку ім. Тараса Шевченка в Києві напередодні Всесвітнього дня захисту дітей, що відзначається щороку 1 червня. Під час заходу було нагороджено авторів найкращих малюнків, які обрало журі конкурсу у складі Жан-Поля Шоера, Генерального директора Санофі в Україні та Білорусі, Наталії Зелінської, головного дитячого ендокринолога МОЗ України і президента Асоціації дитячих ендокринологів України, та Павла Шилька, генерального директора музичної премії «YUNA»:
Номінація «Брати наші менші»:
- Аліса Алєксєєва (м. Полтава)
- Микита Степченко (м. Одеса)
· Номінація «Мій край»:
- Вікторія Колядко (м. Сарни, Рівненська обл.)
- Уляна Феняк (с. Нижній Вербіж, Івано-Франківська обл.)
- Андрій Міщенко (м. Суми)
· Номінація «Мої фантазії»:
- Надія Ропчан (с. Молодія, Чернівецька обл.)
- Ірина Стьопіна (м. Дніпропетровськ)
· Номінація «Моє майбутнє»:
- Євген Лазаретний (м. Чернівці)
- Богдан Чикаленко (м. Чернігів)
· Номінація «Моя сім’я»:
- Артем Антонюк (с. Тальянки, Черкаська обл.)
Четвертий рік поспіль користувачі соціальної мережі Facebook обирають ще одного переможця шляхом голосування за малюнки учасників на спеціальній сторінці конкурсу: https://www.facebook.com/DopomozhemoRazom. Сторінка була створена у 2012 р. для того, щоб ділитися порадами з дітьми з діабетом та їхніми батьками, надавати корисну інформацію про діабет та його профілактику, а також популяризувати здоровий спосіб життя.Цього року переможцем голосування в мережі Facebook став малюнок Ольги Буній з м. Надвірна Івано-Франківської області.
Жан-Поль Шоер, Генеральний директор Санофі в Україні та Білорусі: «Санофі в Україні прагне змінювати життя людей з діабетом на краще, перш за все – життя дітей, які потребують особливої турботи. У складних умовах, які сьогодні переживає наша країна, ми маємо зробити все для того, щоб ці діти вели нормальне життя, здійснюючи свої мрії і сподівання. Шостий рік поспіль щасливі обличчя учасників доводять, що наш Конкурс – довгоочікувана і важлива подія для дітей. Разом з Асоціацією дитячих ендокринологів України ми продовжуємо працювати задля покращення якості життя дітей з діабетом».
Автори найкращих малюнків за версією журі та користувачів Facebookотримають можливість пройти курс відпочинку і реабілітації у спеціалізованому санаторії «Березовий Гай» в м. Миргород під егідою Асоціації дитячих ендокринологів України.
Цього року організатори конкурсу, натхнені історіями, які розказують нам діти з діабетом за допомогою своїх малюнків, презентували мультфільм «Історія про мрію. Від дітей з діабетом до світу дорослих». Мультфільм був створений відомим українським художником-мультиплікатором Степаном Ковалем на основі робіт, які маленькі художники надсилали на конкурс протягом п’яти попередніх років. Через історію маленької дівчинки, у якої діагностували діабет, але яка знаходить в собі мужність контролювати хворобу, мультфільм підіймає актуальні для українського суспільства проблеми ранньої діагностики та лікування діабету, особливо серед дорослих, схильних до розвитку діабету II типу. Переглянути відео можна сторінці конкурсу в Facebook за посиланням https://www.facebook.com/DopomozhemoRazom.
Степан Коваль, художник-мультиплікатор, головний режисер анімаційної студії «Новаторфільм»: «Мені було надзвичайно приємно долучитися до Конкурсу та працювати над створенням анімаційного звернення від дітей з цукровим діабетом до світу дорослих. У кожної роботи є своя емоція, досвід чи сподівання, якими наші юні художники поділитися щиро діляться. Через дитячі малюнки, які оживають в мультфільмі, ми передаємо їхнє бачення світу, чим прагнемо привернути більше уваги до цієї важливої для суспільства хвороби».
Після церемонії нагородження переможці відвідали анімаційну студію, на якій був створений мультфільм, та змогли заглибитися у світ мультиплікації, на власні очі побачивши процес створення анімації.
Про Санофі
Санофі, глобальний лідер у сфері охорони здоров'я, відкриває, розробляє і постачає терапевтичні рішення, орієнтовані на потреби пацієнтів. У сфері охорони здоров'я Санофі спеціалізується на семи платформах зростання: рішення для діабету, вакцини для людей, інноваційні препарати, турбота про здоров'я споживачів, ринки, що розвиваються, ветеринарія і новий Джензайм. Санофі зареєстрована на фондових біржах в Парижі (EURONEXT: SAN) та в Нью-Йорку (NYSE: SNY).

Добавлено: 9-06-2015, 13:58
0
0

Похожие публикации


Наверх