онлайн казино Украины

Викладачів-теоретиків навчали практики – семінар від військових

Викладачів-теоретиків навчали практики – семінар від військовихПрактичний семінар із військової підготовки з викладачами предмету «Захист Вітчизни» загальноосвітніх закладів міста та Чернігівського району відбувся на базі школи-ліцею №22.
Організаторами заходу виступили Чернігівський об’єднаний міський військовий комісаріат та управління освіти міської ради.
Інструктори на навчальних місцях, спираючись на власний бойовий досвід, провели з учасниками заходу заняття з тактичної, вогневої та інженерної підготовки, надали практичні настанови щодо надання першої медичної допомоги пораненому в бою та здійснення його евакуації.
За словами тимчасово виконуючого обов’язки Чернігівського міського військового комісара підполковника Сергія Москальця сьогодні актуальною потребою є модернізація військово-патріотичного виховання та підвищення навчально-методичної підготовки вчителів «Захисту Вітчизни».
– Зважаючи на складну військово-політичну ситуацію в країні, покращення військової підготовки старшокласників середніх навчальних закладів стало нагальною потребою. Молодь повинна здобувати знання з військової справи, опановувати навички і вміння та бути готовою стати на захист своєї Батьківщини, – зазначив офіцер.

Добавлено: 7-11-2014, 12:13
0
0

Похожие публикации


Наверх