онлайн казино Украины

Сергій Бочковський привітав учасників Меморіалу з пожежно-прикладного спорту

Сергій Бочковський привітав учасників Меморіалу з пожежно-прикладного спортуСергій Бочковський привітав учасників Меморіалу з пожежно-прикладного спорту пам’яті пожежних-героїв Чорнобиля
Команда спортсменів Київської області виборола кубок 27-го Меморіалу з пожежно-прикладного спорту пам’яті пожежних-героїв Чорнобиля. Змагання проходили 29-30 травня у Чернігові на території спортивно-оздоровчого комплексу Управління ДСНС у Чернігівській області.
Друге загальнокомандне місце отримали рятувальники міста Києва, третє – Одещини.
У Меморіалі взяли участь збірні команди кращих спортсменів-рятувальників з 8-ми областей України та Черкаського інституту пожежної безпеки ім. Героїв Чорнобиля. Учасниківзмагань у п‘ятницю привітав Голова Державної служби України з надзвичайних ситуацій Сергій Бочковський.
Спортивна боротьба точилася у п’яти видах спорту: підйомі штурмовою драбиною у вікно четвертого поверху, подоланні 100-метрової смуги з перешкодами, двоборстві, пожежній естафеті та бойовому розгортанні. Всі учасники та команди, які зайняли призові місця, отримали медалі та цінні подарунки.

Добавлено: 11-06-2014, 09:37
0
0

Похожие публикации


Наверх