онлайн казино Украины

Ілля Корюківський побив європейські стандарти

Ілля Корюківський побив європейські стандартиКорюківський богатир Ілля Кіктєв на чемпіонаті України побив європейський рекорд з жиму лежачи!
У минулому році він став майстром спорту з пауерліфтингу міжнародного класу.
Звання «майстер спорту» він здобув на VІІ Міжнародному турнірі „Кубок Таврії”, який відбувся наприкінці липня 2013 року у Гурзуфі.
Саме тоді юнак повірив у те, що до світового рекорду з жиму лежачи йому залишився всього один крок. І ось нещодавно Ілля вже впритул наблизився до своєї мети…
Врожайною на звання та нагороди виявилася цьогорічна весна для нашого земляка. Наприкінці першого весняного місяця Ілля Кіктєв переміг на Чемпіонаті України з пауерліфтингу та жиму лежачи (відбувався в Києві) і отримав «золото» серед юніорів, а також здобув «срібло» в категорії OPEN (відкрита вікова категорія) із результатом 220 кг. Правда, тоді він був у 110-ій ваговій категорії, бо не встиг схуднути на 2 кг. Чемпіонат України став для нього прохідним етапом до Чемпіонату Європи Open European Championship GPA-IPO & RPS 2014, який у цьому році теж проходив у Києві на початку травня і на який прибули переможці вітчизняного чемпіонату. На Open European Championship було немало й іноземних спортсменів, аж з 10 країн. Перед його початком наш земляк трошки «попрацював» над своєю вагою, схуд і ввійшов у категорію 100 (важив 98 кг). Вижавши вагу у 220 кг, отимав золото серед юніорів і побив європейський рекорд (до цього часу рекорд Європи був 190 кг). Цим він повторив рекорд світу серед юніорів – більше 220 кг ще жоден юніор не вижимав! Для того ж, щоб «побити» світовий рекорд, корюківчанину не вистачило лише одненького кілограмчика…
– Якби я тоді подолав штангу вагою 221 кг, то це був би новий рекорд світу серед юніорів, – каже з посмішкою Ілля. – І тепер я впевнений у тому, що мені вже ніхто не завадить на наступних змаганнях стати рекордсменом світу… А ще додав, що для нього дуже важлива моральна підтримка, яку він, як і будь-який спортсмен, відчуває саме від вболівальників і від тієї людини, котра виводить його на поміст. Тож хочемо запевнити тебе, земляче, що ми – з тобою! Нехай наша енергетика додасть бойового запалу й наснаги під час твоїх майбутніх змагань.

Добавлено: 11-06-2014, 09:38
0
0

Похожие публикации


Наверх