онлайн казино Украины

На Чернігівщині 11-класник вбив молотком вчительку.

На Чернігівщині 11-класник вбив молотком вчительку.Згодом,11-класник взяв із собою молоток на заняття,і наніс їм пенсіонерці до двадцяти ударів по голові.Знайшов в квартирі 130 гривень і пішов геть.

Надвечір до жінки намагалися додзвонитися родичі, але так і не змогли. Це насторожило їх, тому вирішили відвідати пенсіонерку, адже та мала проблеми із здоров’ям.

Родич побачив кров, бездиханне тіло і одразу викликав міліцію.
Як розповів начальник УМВС України в Чернігівській області Олег Демченко, правоохоронцям практично одразу вдалося встановити особу підозрюваного, вживалися заходи до його затримання.

Але відчуваючи, що його затримає міліція, юнак сам зателефонував на «102» і здався. Відносно нього відкрито кримінальне провадження за пунктом 6 частиною 2 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство з корисливих мотивів) - карається позбавленням волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічним позбавленням волі.

Виявилося,що хлопець вже раніше не дружив із законом.На нього складався адміністративний протокол за незаконне зберігання наркотиків. Складався протокол і на його матір по статті 184 КУпАП (невиконання батьками обов'язків щодо виховання дітей).

Добавлено: 2-04-2014, 15:41
0
0

Похожие публикации


Наверх