онлайн казино Украины

Цікава інформація для майбутніх воїнів.

Цікава інформація для майбутніх воїнів.У Міністерстві оборони за дорученням Президента України Петра Порошенка опрацьовано пропозиції щодо збільшення розмірів грошового забезпечення ійськовослужбовців. Зокрема, йдеться про збільшення розміру посадового окладу та окладу за військове звання. Згідно з пропозиціями, розмір грошового забезпечення військовослужбовців має значно зрости та збільшитися в рази. Наприклад, військовослужбовець-контрактник, солдат буде отримувати до 7 тисяч гривень, командир взводу, (лейтенант) — до 9 тисяч грн., командир роти (капітан) — до 10,5 тисяч гривень.

Державні підприємства продовжують постачати Збройним Силам України нове та модернізоване озброєння і військову техніку. Згідно з державним оборонним замовленням на 2015 рік, протягом року Міністерство оборони України уклало 104 контракти і додаткові угоди з державними підприємствами на загальну суму близько 5 мільярдів гривень. Це дало змогу закупити для Збройних Сил України 3649 одиниць озброєння та військової техніки та понад 400 тисяч боєприпасів та засобів ураження, зокрема, 60 артилерійських гармат до бронетанкового озброєння; 625 тепловізійних, оптичних прицілів та засобів нічного бачення; 50 наземних радіолокаторів; 640 одиниць стрілецької зброї та 1000 глушників; 31 одиницю бронетанкового озброєння і техніки, серед яких бронетранспортери БТР-4Е; 30 протитанкових ракетних комплексів; 602 одиниці автомобільної техніки, серед якої автомобілі КрАЗ різних модифікацій та бронеавтомобілі різного призначення; 19 модернізованих літаків і вертольотів та 28 одиниць радіоелектронного обладнання до них; 5 безпілотних авіаційних комплексів; 142 засоби інженерного озброєння; 307 засобів топогеодезичного і навігаційного забезпечення тощо.

Оголошення Президентом України впровадження в державі мобілізаційних кампаній – вимушений і необхідний крок. Ми повинні захищати нашу країну і рідну Чернігівщину. Чернігівська область – прикордонний регіон. І сьогодні стоїть важливе завдання – захистити її кордони, життя наших дітей, батьків, наші родини від ймовірних терористичних дій та збройних конфліктів, не допустити ворога на нашу землю. Тому ми повинні бути готовими доукомплектувати Збройні Сили, Нацгвардію та інші військові формування.

Звертаємось до всіх чернігівців з проханням зберігати злагоду і спокій в області, проявити витримку і виваженість, стати на захист української землі. Як ніколи, усім нам потрібні громадське порозуміння і взаємна підтримка для збереження миру в державі та її територіальної цілісності.

Добавлено: 6-01-2016, 10:28
0
0

Похожие публикации


Наверх