онлайн казино Украины

Свято краси «Королева ліцею»

Свято краси «Королева ліцею»Зима володарює над світом.
За вікнами сніг та мороз, а в Чернігівському професійному ліцеї побуту тепло та затишно.
19 грудня, у день Святого Миколая, відбувся конкурс краси «Королева ліцею», який в навчальному закладі проходить вже шостий рік поспіль.
В залі – аншлаг, журі - на місцях, глядачі скандують імена учасниць, а за сценою хвилюються 18 чарівних дівчат. Звучать фанфари, відкриваються куліси – свято краси розпочалося! Вже після першого конкурсу «Візитна картка» стало зрозуміло, що визначити переможницю буде непросто.
У конкурсі талантів учасниці представили свої захоплення, хобі. Високими балами оцінило журі вишиті роботи Басанець Юлії, спів ЗахарченкоОлександри та Гламазди Олени, кулінарні здібності Лемешко Олени та Сачаво Оксани, хореографію Дурневої Анастасії та Шафрай Світлани.
Під час конкурсу «Презентація країни» глядачі могли відчути колорит країн, які презентували учасниці. Запам’яталися виступи «гості» з ТуреччиниПерцевої Христини, з Франції - Лєдової Анастасії , з Індії – Ревігіної Марини, з Грузії – Пустельної Наталіїта вихід Астапової Олександри в стилізованому українському костюмі.
Неперевершеним був вихід учасниць у весільних сукнях. Кожна конкурсантка була по-своєму чарівною в образі нареченої, який довершували зачіска та макіяж, виконані учнями та майстрами ліцею.
Найскладніше завдання було у журі – оцінювати виступи учасниць конкурсу. За результатами підрахунку балів ІІІ віце-міс стала Перцева Христина, ІІ віце-міс – Ледовая Анастасія, І віце-міс – Дурнева Анастасія. А приз глядацьких симпатій дістався Астаповій Олександрі. Корону та титул «Королева ліцею» отримала Шафрай Світлана.

Добавлено: 21-12-2012, 10:27
0
0

Похожие публикации


Наверх