онлайн казино Украины

Святкова програма до 80-річчя області та 210-річчя губернії

Святкова програма до 80-річчя області та 210-річчя губерніїЗаступник голови-керівник апарату облдержадміністрації Микола Стрілець 16 листопада провів нараду з керівниками структурних підрозділів ОДА з питань підготовки та відзначення 80-річчя створення Чернігівської області та 210-річчя Чернігівської губернії.

Повідомляє управління у справах преси та інформації облдержадміністрації.

Учасники засідання обговорили план основних святкових заходів та детально зупинилися на організаційних питаннях.

Як зазначалося, протягом тижня в усіх районах та містах обласного значення пройдуть урочисті заходи за участю керівництва органів виконавчої влади, місцевого самоврядування та громадськості.

Так, 20 листопада управління у справах преси та інформації облдержадміністрації разом із Державним архівом області презентують друковані видання, присвячені визначній даті. 22 листопада планується вихід святкового випуску обласної газети «Деснянська правда».

У приміщенні Державного архіву області виставлятимуться копії документів з історії утворення області. Відповідні святкові виставки будуть представлені й в обласному історичному музеї ім.В.В.Тарновського та обласному художньому музеї ім.Г.Галагана.

Окрім цього в навчальних закладах області пройдуть тематичні лекції, вечори, культурно-мистецькі заходи, уроки народознавства, тематичні екскурсії до музеїв, спортивні змагання, присвячені ювілею області.

Основні урочистості проходитимуть у Чернігові 23 листопада. Зокрема, цього дня на Красній площі обласного центру відбуватимуться: виставка-ярмарка виробничих можливостей підприємств області, виставка-презентація районів, виставка декоративно-прикладного мистецтва, спецпогашення ювілейного художнього маркованого конверту та оригінальної марки, концертна програма за участю кращих творчих колективів м. Чернігова.

Урочисті збори та святковий концерт, присвячені 80-річчю створення Чернігівської області, відбудуться в обласному академічному українському музично-драматичному театрі ім.Т.Г.Шевченка. А у фойє театру буде представлено фотодокументальну виставку «80 років з часу створення Чернігівської області», виставки туристично-рекреаційного потенціалу, виробничих можливостей Чернігівщини.

Добавлено: 19-11-2012, 11:31
0
0

Похожие публикации


Наверх