онлайн казино Украины

«Пам’ять народу неубієнна. До 79-х роковин Голодомору в Україні».

«Пам’ять народу неубієнна. До 79-х роковин Голодомору в Україні». «Круглий» стіл на тему: «Пам’ять народу неубієнна. До 79-х роковин Голодомору в Україні» відбудеться 19 листопада у Чернігівському обласному історичному музеї імені Тарновського.

Повідомляє Сергій Бутко, представник Українського інституту національної пам'яті у Чернігівській області.

Дата та час: 19 листопада 2012 року, початок о 14:00 год.

Місце проведення: Чернігівський обласний історичний музей імені Василя Тарновського, м. Чернігів, вул. Горького, буд. 4.

Запрошені: представники органів влади, наукові співробітники Українського інституту національної пам’яті, чернігівські історики, архівісти і краєзнавці, громадськість.

Під час проведення засідання «круглого» столу представники органів влади поінформують про заходи, які заплановані в області до 79-х роковин Голодомору в Україні.

Науковці говоритимуть про особливості дослідження цієї катастрофічної трагедії в історії України та збереження пам’яті про її жертви.

Представниками Українського інституту національної пам’яті вперше буде висвітлено тематику меморіальної топографії Голодомору в Україні на основі аналіз візуальних репрезентацій пам’ятників.

Запрошуємо до участі представників ЗМІ, громадських організацій, істориків, працівників бібліотечних та музейних установ.

Добавлено: 16-11-2012, 10:43
0
0

Похожие публикации


Наверх