онлайн казино Украины

"Студ - Oskar 2012" в Чернігові

"Студ - Oskar 2012" в ЧерніговіТрадиційно восени в Чернігівському державному інституті економіки і управління проходять тижні факультетів. Цьогорічні заходи в культурно-освітньому центрі «Перемога» 25 жовтня відкрили обліково-економічний та юридичний факультети.

Право відкрити церемонію нагородження «Студ - Oskar 2012», шляхом перерізання червоної стрічки, було надано ректору Чернігівського державного інституту економіки і управління професору І.С.Каленюк.

Особливістю свята було вручення нагород у номінаціях, не традиційних для оскарівських церемоній. Студенти самостійно визначали номінації за кращі прояви талантів й нагородили найкращих та найталановитіших.

Незважаючи на погодні умови, у залі панувала тепла атмосфера. Чудова шоу-програма вдовольнила, навіть, найвибагливішого глядача. Віддані вболівальники хвилювалися ніяк не менше наших юних талантів! Вони завзято підтримували співаків і танцюристів бурхливими оплесками, а море щасливих посмішок нашим гостям дарував КВК! Дружня атмосфера та безліч усміхнених облич – ось що таке "Студенський Оскар"!!!

Студентські ради обліково-економічного
та юридичного факультетів ЧДІЕУ

Добавлено: 31-10-2012, 11:45
0
0

Похожие публикации


Наверх