онлайн казино Украины

Друге пришестя талантів. «Чернігів the best»

Друге пришестя талантів. «Чернігів the best» Фестиваль «Чернігів the best» повернувся. Традиційно такі дійства проходять раз на рік.

Але ж тому Чернігів і найкращий, бо фестиваль талановитої молоді вже вдруге цього року.

Більше зірок, більше драйву, якісніша організація. Такий він «Чернігів the best. Продовження».

Серед зіркових гостей дуети Леонід Агутін та Анжеліка Варум, Потап та Настя Каменських.

У Чернігові з’явився власний Джастін Бібер… реповий

Творча молодь Чернігова та області та розкриття їхніх талантів на великій сцені – основа фестивалю. Хоч зірочки й молоді, але кожен вже має фанів різних вікових груп.

Лауреатів минулого фестивалю чернігівська публіка вже дуже добре знає. Алла Гаркуша, Олена Михайлова, Юлія Мороз – вони надія нашого міста на славних представників зіркового українського Олімпу.



Справжнім відкриттям став репер Арті. Його юні фанатки довго не полишали у спокої і вишиковувались у чергу за автографом.

Хлопчина, ще не маючи зіркового пафосу, з радістю роздавав свої підписи та фотографувався.

Через зовнішню схожість та армію фанаток, що його супроводжувала, хлопчину одразу ж охрестили «чернігівським Джастіном Бібером».

Організатори обіцяли допомагати молодим талантам. Особливо з професійними записами на студії. Можливо, наш Арті, отримавши такий поштовх, збудує свою кар’єру і складе конкуренцію американцю Біберу і … популяризуватиме реп.

Варум вчить Агутіна української. Борщ любити і вчити не треба =))

Зіркова пара Варум і Агутін так і не змогла згадати, чи були вони в Чернігові. Та й старожили нашого міста такої події не пригадують.

Проте Україну зірки люблять і частенько бувають. Леонід Агутін навіть розуміє українську. Щоправда, говорити соромиться. Але борщик наш йому до смаку.

Інтерв’ю з зірковою парою можна переглянути на відео.



Потап агітує за себе =))

Серед запрошених відомих зірок для «майстер-класу» талановитій молоді і Потап та Настя Каменських.

Потап так захопився всім передвиборчим процесом, що почав агітувати… за себе. Хоча сам співак не є кандидатом в нардепи. То, мабуть, модний тренд цієї осені.

- Все политики лгут. А Потап самый честный, - захоплено вигукував він зі сцени.

Назвавши себе «найчеснішим політиком», Потап отримав карму справжнього обранця народу і почав той народ обманювати.

Складається враження, що в Україні винайшли якийсь спеціальний вірус брехні й пустих обіцянок для політиків.

Потап, пообіцяв повернутися до фанів і дати автографи. Але… вочевидь вірус вже вступив у дію і поціновувачі його творчості чекали даремно. Вони навіть лазерного шоу не подивилися, вишикувавшись в чергу за бажаним автографом біля гримерки зірки.

Свою ж пісню «Люби меня» зірковий дует назвав актуальною, особливо зараз. Для кожного політика воно як друге ім’я.



До нашого ж міста у Потапа та Насті ставлення дуже добре. Свого часу кар’єра Насті починалася саме з Чернігова. Тому на сцені вони й дякували своєму другові та сподвижникові кар’єри Олексію Іванцоку. Олексій – продюсер фестивалю.

Шоу, якого Чернігів ще не бачив

Так говорили організатори про лазерно-піротехнічне шоу, яке мало замінити вже звичний феєрверк.

Для проведення шоу встановили навіть додаткову сцену. У народі вона нагадувала про недавні події з «двома виступами політиків по різні кінці площі одночасно». Але змагання «хто кого перекричить» не було, бо сцени ж належали одним організаторам =))

Замість традиційного вибухового закінчення чернігівська публіка отримала два-в-одному. Лазерне шоу доповнене феєрверками – красиве закінчення свята молодості та таланту.

Гості пішли далі святкувати суботній вечір, а молоді зірочки, отримавши заряд та натхнення, творити далі.

Добавлено: 22-10-2012, 13:16
0
0

Похожие публикации


Наверх