онлайн казино Украины

З тату вінчають, а психічно хворих - ні

З тату вінчають, а психічно хворих - ніУ багатьох людей татуювання - це стиль життя.

Одні виражаються через татуювання як особистість, іншим просто подобається, тому що це красиво. Чи можна вінчатися з татуюванням? Кажуть, це гріх.

- Татуювання до вінчання ніякого відношення не має, - спростовує чутки протоієрей Володимир Козак, священик Чернігівського Троїцького собору. - Не можна вінчатися не хрещеним людям, також іновірцям. Людину, у якої є великі психологічні відхилення, сміливо можна не вінчати. Для батюшки, який повінчає таких людей, великий гріх. Одностатеве вінчання - це содомський гріх. Обряд вінчання не проводиться в церковні пости. Також в році є 11 свят, в які заборонено вінчання.

- Коли можна вінчатися?

- Як правило, найбільше вінчань в неділю. Але ще можна вінчатися в середу

і в п'ятницю.

Багато людей не розуміють, що таке вінчання. Молоді приходять до церкви, не роздумуючи, стають під вінець. А через кілька років забувають про все і розлучаються. Роблять насмішку над церквою, - каже панотець. - Які б не були випробування, потрібно все перетерпіти разом. Подружжя розділити може тільки смерть.

- Чи можна повінчатися вдруге?

- Таїнство вінчання здійснює священик, а розірвання шлюбу робить правлячий архієрей. Також є другий шлюб. Проходить другошлюбние вінчання (інший чин). Буває й третій, але тільки з дозволу правлячого архієрея.

Добавлено: 5-10-2012, 11:41
0
0

Похожие публикации


Наверх