онлайн казино Украины

Військово-музичний центр виступав у польових умовах

Військово-музичний центр виступав у польових умовахУ справжніх польових умовах оркестр, балет та солісти чернігівського військово-музичного центру Сухопутних військ ЗС України дали грандіозний концерт для учасників дослідницьких експериментальних командно-штабних навчань з органами військового управління та військами (силами) “Перспектива-2012” на житомирському та рівненському загальновійськових полігонах.

На Житомирщині творчий колектив музичного центру виступав в дощову та вітряну погоду. Артисти співали та танцювали у величезному польовому наметі, на виступ яких подивитись прийшло багато солдат та офіцерів. Для рівненських учасників «Перспективи-2012» військові музики дали концерт гарнізонному будинку офіцерів.

- Ми справді підняли бойових дух військовослужбовцям національних навчань, - повідомив начальник Військово-музичного центру Сухопутних військ ЗС України, заслужений артист України майор Олександр Шевчук. – На концерт прийшли навіть військові авіатори, які до навчань не залучалися. Просили заспівати пісень про українських льотчиків. Ми, звичайно, не змогли їм відмовити.

Військові оркестранти та солісти виконували відомі національні та світові музичні твори, серед яких пісня Таісії Повалій «Рідна земля», Анатолія Матвійчука «Єдина родина», Віктора Сігала «Солдат спецназу» та інші.

Військовослужбовцям, задіяним до навчань «Перспектива-2012» настільки сподобався виступ артистів, що вони запросили їх на святкування 21-ї річниці Збройних Сил України до своїх військових гарнізонів.

Віктор АНУФРІЄВ, представник Чернігівського регіонального медіа-центру при Міноборони України

Добавлено: 3-10-2012, 12:16
0
0

Похожие публикации


Наверх