онлайн казино Украины

Акція «Юнга морського тральщика «Чернігів»

Акція «Юнга морського тральщика «Чернігів»До 21-ї річниці Збройних Сил України на Чернігівщині стартувала військово-патріотична акція серед учнівської молоді під назвою «Юнга морського тральщика «Чернігів».

Ідея проведення акції народилася в регіональному медіа-центрі Міністерства оборони України (м.Чернігів).

«Юнга морського тральщика «Чернігів» підтримали екіпаж корабля та їхні шефи - Чернігівська райдержадміністрація і райрада Чернігівської області.

- Головна мета акції – підняття бойового духу військовим морякам нашого корабля, а також патріотичне виховання шкільної молоді Чернігівщини, - наголосив заступник командира морського тральщика «Чернігів» з виховної роботи капітан-лейтенант Олександр Сікальчук.

Зміст акції – школярі мають зробити оберіг матросам на щасливу службу та написати вірша або пісню про життя моряків на кораблі.

Для полегшення завдання регіональний медіа-центр Міністерства оборони України надав школам відеорепортажі, світлини та друковані матеріали про корабель «Чернігів», морську службу та бойові будні екіпажу.

За умовами акції, виконання творчих робіт може бути як колективним (від групи, класу, школи), так й індивідуальним. Участь в написанні можуть взяти як першокласники, так і майбутні випускники. Стиль виконання – вільний.

Всі творчі роботи організатори акції зберуть до 15 листопада цього року і доправлять їх на корабель. Екіпаж морського тральщика «Чернігів» визначить переможців акції та відзначить роботи, які найбільше їм сподобалися. А напередодні 21-ї річниці Збройних Сил України, на Чернігівщині, відбудеться ритуал посвячення переможців цієї акції в юнги, нагородження їх посвідченнями «Юнга морського тральщика «Чернігів», елементами військово-морського однострою з символікою корабля, вимпелами, відзнаками та спеціальними призами.

- Ця акція проводиться в рамках Угоди «Про шефські зв’язки та співробітництво» між морським тральщиком «Чернігів» Військово-Морських Сил ЗС України та Чернігівською райдержадміністрацією і райрадою, яку підписали їхні представники у липні цього року в ході візиту делегації з Чернігівщини на підшефний корабель, - підкреслила заступник голови Чернігівської районної державної адміністрації з гуманітарних питань Лідія Гаєвська.

Добавлено: 1-10-2012, 12:29
0
0

Похожие публикации


Наверх