онлайн казино Украины

Фестиваль «Чернігів the best» повертається!

Фестиваль «Чернігів the best» повертається!Творча молодь міста та області разом з відомими українськими та світовими зірками знову фестивалитиме 20 жовтня на Красній площі у Чернігові.

Спеціальні гості – Потап та Настя Каменських.

Цього разу організатори тримають подробиці в секреті, щоб заінтригувати. Імена зарубіжних зірок, що приїдуть на «Чернігів the best. Частина друга», теж не розкривають.

- Ми хочемо зберегти інтригу. Але ж головна наша ціль – показати таланти наших дітей. Допомогти їм розвиватися у своїй творчості. Тим, хто виступив на минулому фестивалі, будемо допомагати записатися на студії звукозапису у Києві. В міру своїх можливостей, - наголосив Роман Іванцок, продюсер фестивалю.

За його словами на площі у день фестивалю влаштують лазерно-піротехнічне шоу, якого ще не було в Чернігові. Воно буде довшим і яскравішим за звичайний святковий феєрверк.



Як обиратимуть учасників?

- Критерії відбору – талановитість, майстерність, яскравість, оригінальність, - зазначила Анастасія Широкова, режисер фестивалю.

Вона також пояснила, що в процесі відбору учасників першого фестивалю, до них звернулася велика кількість молодих талантів, яких просто неможливо було вмістити в п’ять годин програми. Тож вони матимуть можливість показати себе на великій сцені цього разу.

Куди звертатися і що мати з собою?

Організатори зазначають, що заявки приймаються у громадських приймальнях кандидата у народні депутати Владислава Атрошенка. А з собою потрібно мати талант .

Організатори запрошують всіх взяти участь. Кого лякає холод в таку погоду – сцена буде обігріватися. А глядачів будуть зігрівати таланти чернігівської молоді. Побільше оплесків – так тепліше.

Добавлено: 26-09-2012, 13:05
0
0

Похожие публикации


Наверх