онлайн казино Украины

Бджоляр закликав підсолодити життя

Бджоляр закликав підсолодити життяБджоляр з Ніжина Петро Балаш робить добру справу двічі на рік: на 8 березня і на свято Спаса разом з друзями-пасічниками дарує безкоштовний мед малозабезпеченим, діткам-інвалідаям і бабусям з притулків. Вони отримують величезне задоволення і дякують.

- Я хотів би звернутися через вашу газету до своїх колег продовжити цю добру справу, щоб вона йшла по нашій області.



Не думаю, що це буде якоюсь відчутною втратою для кожного пасічника. Бо тим, що дає Бог, ми повинні ділитися з людьми, - каже пасічник.

Завдяки ініціативі Петра Балаша на Спаса пасічники провели благодійний захід у 5-ти закладах, в тому числі у будинку престарілих, завітали до дітей-інвалідів, у гуртожитку соціального захисту для випускників інтернату. Кожній дитині не зайвим було отримати літру меду й відчути свою потрібність.

Почин залюбки підтримали масічники Чернігівщини. Але таких людей існує багато, тому хотілося б привернути увагу кожного.

Довідка: Петро Балаш - голова Спілки "Братство бджолярів України", проживає в Ніжині по вулиці Семашка. В місті він відомий тим, що одним з перших зробив оздоровчий вулик. Починання стало модним серед бджолярів, особливо після того, як ций нехитрий "пристрій" для природного оздоровлення людини побачила вся Україна у резиденції Президента України. Пасічник замається своєю справою вже більше 30-ти років, а особливо після 2000-го року, коли його спіткав інсульт. Після цієї сумної дати тісна дружба з бджолами дозволила забути про хворобу.

- Оздоровчий вулик не завадить мати кожному бджоляру. Він лікує хвороби хребта, остеохондрози, захворювання нервової системи. Сон на вулику - це терапія і вібраціями, і бджолиним нектаром. Цього року проводили сеанси аеротерапії.

Незабаром у Ніжині відбудеться Покровський ярмарок, на якому пасічник закликає усіх своїх колег виставити корисну продукцію і продати її покупцям на якусь гривню дешевше звичної ціни.

Звернутися до пана Петра можна за телефоном 067-660-16-82. До спільної справи вже долучилися 26 чоловік. Адже Чернігівщина - батьківщина засновника бджільництва Прокоповича. У планах бджолярів України - збір коштів на пам'ятник вибатному землякові у селі Пальчики під Батурином.

Бджоляр підтримує думку вчених про те, що зникнення із земної кулі бджіл може призвести до зникнення людства. Тому він радить акуратно і обережно застосовувати у сільскому господарстві отрутохімікати, аби вони не зашкодили таким життєдайним комахам.

Добавлено: 10-09-2012, 12:02
0
0

Похожие публикации


Наверх