онлайн казино Украины

Жінка з моторчиком очолила культуру Чернігівщини

Жінка з моторчиком очолила культуру ЧернігівщиниГолова Чернігівської державної адміністрації Валерій Куліч сьогодні представив начальника Департаменту культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської обласної державної адміністрації Ірину Должикову.
Про це «Свободі.ФМ» повідомило офіційне джерело в чернігівській облдержадміністрації.
«Голова сьогодні представив Должикову і наговорив їм масу компліментів наперед, бо потім буде всяке», - сказало джерело.

Дожикова приступила до виконання посадових обов"язків 12 серпня.
За словами джерела, кандидатуру Должикової «пробивав» Владислав Атрошенко, адже він давно, ще з 2001 року, знає Міністра культури В’ячеслава Кириленка по «Нашій Україні».
На представленні Валерій Куліч сказав, що Кириленко сумнівався при призначенні, але голова ОДА сказав, що вважає Ірину Должикову «людиною з моторчиком».
Отже, перша в історії Чернігівщини жінка-Карлсон керуватиме культурую. Тобто буде директором департаменту.
У послужному списку Должикової є роботу в банку, не без допомоги у працевлаштуванні її батька (очільника Чернігівського філіалу відомого банку).
Вона також створила школу спортивного танцю «Клуб Ніка».
Працювала в команді одного з бізнесменів Тарасовців. І врешті-решт приєдналася до команди Владислва Атрошенка. До якої входить і голова ОДА Валерій Куліч.
Багато чернігівців знає Ірину Должикову, як виховану, приємну і ділову жінку.
Її «українськість» під знаком запитання. Але це, загалом, характерне явище для усіх чернігівських команд, які керували і керують Черніговом і Чернігівщиною.

Добавлено: 12-08-2015, 10:20
0
0

Похожие публикации


Наверх