онлайн казино Украины

"Літера" познайомить з поетом та фотографом Зазою Пауалішвілі

"Літера" познайомить з поетом та фотографом Зазою ПауалішвіліЛітературний фестиваль "ЛІТЕРА" від команди "Зелена Сцена" запрошує на знайомство та спілкування з відомим поетом та фотографом Зазою Пауалішвілі 8 серпня (субота) о 15.00 в культурно мистецькому центрі "Інтермеццо".
Про це говориться в запрошенні організаторів.
Заза - один із найцікавіших поетів нового покоління сучасної української літератури. Загадковий та проникливий Заза презентує у рамках Літери збірку поезій «Реґіна Ольсен».
Після зустрічі в КМЦ "Інтермеццо" захід продовжиться творчим вечором Пауалішвілі та Христини Халімонової на галявині біля П'ятницької церкви о 18.00. Запрошуємо усіх охочих на цікаву зустріч.

«Якби я писав рецензію на цю книжку, то назвав би її «Ода сумніву». Таке враження, що ти йдеш підвісним мостом. То тримаєшся за канат, то відпускаєш його. То довіряєш читачу, то закриваєшся, але не перестаєш із ним говорити.
І читач іде за тобою по цьому мосту, але не бачить тебе. І не ясно, чи це туман довкола, чи взагалі читач вигадав тебе, як того, хто провів би по цьому мосту, бо не видно, що там укінці. Читач сумнівається разом із тобою, але ступає далі...»
(Із передмови до книжки)

Добавлено: 9-08-2015, 08:38
0
0

Похожие публикации


Наверх