онлайн казино Украины

ДАІ попереджає: морози наближаються, пора міняти гуму

ДАІ попереджає: морози наближаються, пора міняти гумуЗгідно з повідомленням Луганського обласного центру з гідрометеорології, у Луганську оголошено штормове попередження. Про це кореспонденту сьогодні, 27 вересня, повідомили у прес-службі УДАІ ГУМВСУ в Луганській області.
Так, з 28 вересня по 1 жовтня в нічний і ранковий час очікується зниження температури на поверхні землі від 0 до -5 градусів.
Тому, ДАІ звертається до всіх учасників дорожнього руху з проханням бути особливо уважними на дорогах, оскільки підвищується ризик виникнення ДТП.
Крім цього, ДАІ нагадує про те, що необхідно поміняти гуму автомобіля на зимову. Не варто забувати про те, що міняти шини автомобіля необхідно ще при плюсовій температурі (5 С). Так як при низьких, але плюсових температурах, літня гума змінює свою еластичність, і через це зменшується зчеплення автомобіля з дорогою, що викликає ковзання машини навіть на чистому сухому асфальті.

Ну звичайно ж в погану погоду потрібно задуматися про авто стеклах, і якщо вам потрібна більш якісна пленка тонировочная то ви можете подивитися її на сайті www.autoton.com.ua - так шикарний вибір плівки та інших аксесуарів.

Добавлено: 27-09-2013, 15:23
0
0

Похожие публикации


Наверх