онлайн казино Украины

Які новинки покажуть на Столичному Автошоу 2012

Які новинки покажуть на Столичному Автошоу 2012У п'ятницю, 7 вересня, починає свою роботу Столичне Автошоу, організоване корпорацією УкрАВТО. Головні прем'єри - від Mercedes, Opel і Chevrolet.
Оновлений Chevrolet Cruze виставлять на огляд

Классику автомобільного шоу представить масштабна автомобільна експозиція, гучні автопрем'єри, концертна програма в режимі нон-стоп, мотофестиваль, тест-драйви, кінотеатр СінемаДрайв, картинг, пейнтбол, дитячий майданчик Автоландія і виставка ретро-автомобілів Ретроленд. В рамках Столичного Автошоу відбудеться понад 10 презентацій автомобільних новинок світового та вітчизняного автопрому. Будуть виставлені автомобілі, представлені в мережі УркАВТО - Mercedes-Вenz, Chrysler, Jeep, Smart, Kia, Opel, Chevrolet, Nissan, Renault, Toyota, ЗАЗ, Chery, Lada, TATA, JAC, I-VAN, мотоцикли Ducati тощо.

Власне, прем'єр як таких буде небагато, але деякі авто (друге покоління Mercedes GL, фейсліфт GLK і G63 AMG) покажуть раніше, ніж на інших європейських шоу. «Зіркою» автошоу стане новий A-Class, на який нещодавно оголосили ціни.
Українцям покажуть нові позашляховики Mercedes

Прямо з Московського автосалону на київську виставку привезуть новий Opel Astra в кузові седан, а також оновлені хетчбек і універсал цього ж сімейства. Відвідувачі зможуть порівняти Астру з «однокласником» Chevrolet Cruze, який теж недавно пройшов легкий рестайлинг і одержав нову модифікацію - універсал. Покажуть і кабріолет Camaro.

Головна новинка від найбільшого японського виробника-Toyota GT 86, яка уде вийшла на український ринок. Свій модельний ряд продемонструє і Nissan.

Компанія Фалькон-Авто представить на Столичному Автошоу новий Kia cee'd в кузові універсал (хетчбек cee'd, нагадаємо, дебютував у травні на виставці SIA-2012).

Будуть і нові «китайці» - представники Сі Ей Автомотів покажуть українцям Chery Eastar і Chery S15, автомобіль А-класу, подробиці про яких виробник поки тримає в секреті, а також седан М11 і кросовер Tiggo з двигунами 1.6 і варіаторами.

На суд громадськості виставлять ЗАЗ Vida Special Version, який нещодавно возили на показ у Москву. Це седан, передня частина якого виконана у стилі хетчбека.

Усіх гостей автовиставки чекає багато приємних сюрпризів. Одним з них стане фестиваль симфонічної музики AVTOClassicFest, організований за допомогою Благодійного фонду Vivat Art.

Крім цього, на Автошоу проведуть фінал конкурсу Кращий водій України, Гран-прі Києва з дріфтингу, пригодницький екшн Великий Квест на Автошоу та багато іншого.

Як і минулого року, відвідувачам запропонують знижки та акційні умови по придбанню, кредитування та страхування автомобілів від компаній-партнерів заходу.

Добавлено: 7-09-2012, 10:42
0
0

Похожие публикации


Наверх