онлайн казино Украины

Mitsubishi ASX - 1857 км без дозаправки

Mitsubishi ASX - 1857 км без дозаправкиНі для кого не секрет, що рекордсменами по дальності ходу серед сучасних автомобілів є невеликі седани і компактні хетчбеки, однак швейцарський автомобіліст Фелікс Егольф вирішив дізнатися, наскільки економічним і відповідно дальноходним може бути кросовер.

Заправивши під зав'язку 63-літровий паливний бак дизельного Mitsubishi ASX 1.8 DI-D, Фелікс відправився в подорож по Європі, яка і повинна була дати відповідь про ефективність компактного позашляховика. У результаті експериментального заїзду на одному баку Mitsubishi ASX зміг проїхати 1857 км при середній витраті палива порядку 3,67 л на 100 км.

Фелікс Егольф почав свою подорож з швейцарського міста Херкінген, прямо з дилерського центру Mitsubishi, потім він відправився за маршрутом Відень - Мюнхен - Цюріх - Базель і, виконавши зворотний шлях, повернувся у вихідну точку. Більшу частину шляху (2/3) кросовер пройшов по звичайному шосе, приблизно 3% він проїхав у межах міста, а інша частина маршруту припала на швидкісні автобани. Таким чином, під час шляху автомобіль не завжди їхав з однією швидкістю при однакових дорожніх умовах, а отже, такої ефективності від свого Mitsubishi ASX з 1,8-літровим дизельним мотором може домогтися будь-який власник.

Серійний Mitsubishi ASX 1.8 DI-D з заводу оснащується 1,8-літровим чотирициліндровим турбодизелем двигуном потужністю 117 к.с. при 3750 об / хв з максимальним обертовим моментом 270 Нм при 2000-2500 об / хв. Кросовер отримує передній або повний привід і 6-ступінчасту механічну коробку передач, а його комбінований витрата палива, за даними виробника, знаходиться в межах 5,5 л на 100 км пробігу. Однак, як довів Фелікс Егольф, економічна манера їзди гарантує ще більш низьку витрату палива.

Сам автолюбитель заявив, що під час їзди не використовував будь-яких спеціальних технік для зниження витрати палива, а тільки намагався їхати максимально економічно й не включав клімат-контроль.

Добавлено: 21-08-2012, 12:05
0
0

Похожие публикации


Наверх