онлайн казино Украины

У ДАІ розповіли, що робити, аби не згорів автомобіль

У ДАІ розповіли, що робити, аби не згорів автомобільПравоохоронці закликають водіїв дотримуватись правил пожежної безпеки, аби в салонах їхніх транспортних засобів не загорілося полум’я

Державтоінспекція Полтавської області звертається до всіх власників транспортних засобів з проханням бути обережними під час літнього відпочинку, особливо — на території лісових масивів, водоймищ та під час інтенсивного руху на автодорогах.

— За даними Українського Гідрометцентру, на території України переважає суха вітряна погода. Як свідчить багаторічний досвід, саме в таку погоду достатньо навіть маленької іскорки від тліючого недопалка або непогашеного сірника, аби спричинити велику трагедію. Саме тому Державтоінспекція нагадує громадянам, що автомобіль згорає за лічені секунди. У таких ситуаціях найкраще одразу евакуювати пасажирів, забрати цінні речі, покинути своє авто та якомога швидше відійти на безпечну відстань, — радять в УДАІ УМВС України в Полтавській області.

Працівники ДАІ зазначають: щоб попередити вище окреслені випадки, водії мають дотримуйтеся елементарних правил пожежної безпеки.

Добавлено: 18-08-2012, 11:15
0
0

Похожие публикации


Наверх