онлайн казино Украины

В Україні представили дві новинки від SsangYong

Ссангйонг актіон спорт отримав нове обличчя, яке зберегло оригінальність моделі і її практичність. Модернізована решітка має схожість з бджолиними сотами, передні фари і обидва бампера мають власний стиль, що поєднує привабливість і міць. В якості основного двигуна, пропонується 155-сильний мотор, який чудово справляється практично з будь-яким навантаженням.

SsangYong Korando давно присутній на українському ринку. Виразний дизайн, продумана комплектація і відмінні ходові характеристики принесли успіх цій моделі, зміцнити який повинен новий двигун. Він більш економічний і екологічний, ніж його попередник. На 100 км шляху по трасі він витрачає лише 6,5 л палива, а для подолання такого ж відстані по місту йому знадобиться 7,5-9,2 л палива. Двигун працює на дизелі, а його потужність дорівнює 175 л. с. при обсязі 2 л.

Зазначимо, що в останні роки спостерігається значне зростання продажів автомобілів SsangYong в Україні. Так, за перші 4 місяці цього року було реалізовано на 47,37% більше машин, ніж у той же період 2011 року.

  • 0
Добавлено: 28-05-2012, 12:42
0
370

Похожие публикации


Наверх