онлайн казино Украины

Спільний продукт General Motors та Peugeot-Citroen покажуть у 2016 році

Чим більше зближуються європейський підрозділ General Motors і PSA Peugeot-Citroen, тим частіше починають з'являтися все нові чутки навколо альянсу.

Зовсім недавно ряд авторитетних німецьких видань (журнал Spiegel magazine, ділова газета Frankfurter Allgemeine Zeitung) опублікували інформацію про те, що керівництво американського автомобілебудівного концерну прийняло рішення перенести розробку нового покоління популярного мінівена Opel Zafira з Німеччини до Франції.

Але як тільки ця інформація стала надбанням громадськості, Opel поспішив опублікувати спростування.

Цитуємо Карла-Фрідріха Штрак, главу компанії Opel: «На початку цього року GM і PSA заявили, що збираються налагодити співпрацю в декількох областях. У тому числі і в розробці автомобілів. Але це зовсім не означає, що співробітники нашого інженерного центру в Руссельсхаймі втратять свою частину роботи ».

У той же час, згідно з інформацією Reuters, в найближчому майбутньому GM і PSA Peugeot-Citroen будуть збільшувати кількість автомобілів, побудованих на загальних платформах. За словами представників General Motors, команди працюють на місцях, але постійно зустрічаються. І незабаром варто очікувати успішний спільний продукт альянсу.

Більше подробиць про майбутні спільні новинка розкрив Фредерік Сен-Жур, генеральний директор Peugeot, в інтерв'ю італійському виданню Corriere della Sera: «Запуск ряду нових моделей на спільних платформах почнеться з 2016 року. Серед них буде модель D-класу, кросовер, компактний мінівен, а також два автомобілі B-і C-класу. Після виходу цих новинок ми плануємо випустити на спільній платформі і екологічно чистий автомобіль ».

  • 0
Добавлено: 24-05-2012, 10:08
0
186

Похожие публикации


Наверх