онлайн казино Украины

Levante - новий седан від Maserati

Levante - новий седан від MaseratiНовий Maserati в кузові седан готується вийти на світовий ринок уже в 2015 році. Очікується, що новинка отримає ім'я Levante. Машина дозволить компанії розширити свою модельну гамму. Що ж стосується заміни великої Quattroporte, то про це мова не йде.

Для Maserati прийшов час представляти нові моделі, адже в минулому році реалізовано лише 6159 автомобілів італійської марки. Чи не найбільша цифра, та й у Ferrari справи йдуть набагато краще.

У Maserati прийняли рішення про те, щоб найближчим часом в значній мірі розширити модельний ряд, що дозволить поліпшити показники продажів. У планах компанії продавати приблизно 20 000 машин в рік.

Першою новинкою стане кроссовер Kubang. Концептуальну модель представили на автосалоні у Франкфурті. Через деякий час до нього приєднається седан Levante.

Довжина майбутньої новинки складе приблизно 4,9 метра. У коло основних конкурентів увійдуть Mercedes-Benz E-класу, Audi A6 і «п'ятірка» від BMW. Для Levante підготують не лише традиційні V8, а й «скромні» турбовані шестициліндрові силові агрегати, що видають приблизно 280-300 кінських сил.

І це зовсім не багато, адже в даний час авто під маркою Maserati комплектуються двигунами з мінімальною потужністю в 405 «конячок». Таке рішення - встановлювати мотори V6 - дозволить зробити вартість вельми цікавою, а саме не більше 60 000 євро за авто в базовому оснащенні.

  • 0
Добавлено: 21-05-2012, 12:51
0
167

Похожие публикации


Наверх