онлайн казино Украины

На майдані Рози Люксембург тимчасово перекриють рух

На майдані Рози Люксембург тимчасово перекриють рухРух на пл. Рози Люксембург обмежать з 11:00 до 14:30 18 травня. Як повідомили в Департаменті транспорту і зв’язку, у цей час на майдані проводитимуть байкерський фестиваль.


Рух перекриватимуть на правому боці пл. Рози Люксембург на ділянці від пров. Банного до вул. Університетської. Рух транспорту з боку пл. Конституції та вул. Університетської в бік пл. Пролетарської не обмежуватимуть.

Автобуси прямуватимуть в об’їзд ділянки перекриття:
№305е: - вул. Вернадського – Червоношкільна набережна – Нетеченська набережна – вул. Конєва - вул. Червоножовтнева – вул. Енгельса – пл. Карла Маркса – вул. Клочківська і далі за маршрутом;
№231е: - пр. Московський - Червоношкільна набережна – Нетеченська набережна – вул. Конєва - вул. Червоножовтнева – вул. Енгельса – пл. Карла Маркса і далі за маршрутом;
№246е, 11е: - вул. Вернадського – Червоношкільна набережна – Нетеченська набережна – вул. Конєва - Полтавський шлях і далі за маршрутом.

Автобуси №304е та 115е тимчасово змінять кінцеву та висаджуватимуть пасажирів відповідно на зупинці «вул. Університетська» (коло тролейбусів №3, 5, 6) та «ст.м. «Проспект Гагаріна».

Крім того, з 11:00 до 14:30 18 травня на майдані не працюватиме паркування від пров. Банного до пров. Вірменського.

  • 0
Добавлено: 17-05-2012, 14:15
0
140

Похожие публикации


Наверх