онлайн казино Украины

США випустило посібник з їзди українськими дорогами

США випустило посібник з їзди українськими дорогамиНа сайті Держдепартаменту США з'явився посібник для американців, які збираються подорожувати на автомобілі по Україні.

Про це розповідає портал DELFI.

«В Україні будьте готові зіткнутися з дорожніми умовами досить відмінними від Сполучених Штатів. В цілому дороги в Україні, крім деяких великих міст, розбиті і не освітлені. Вам потрібно весь час їхати так, ніби вас хтось зараз буде атакувати, оскільки місцеві водії масово ігнорують правила дорожнього руху. Замість того щоб закінчити курс навчання, водії часто купують свої водійські посвідчення або взагалі обходяться без них. Автомобілісти також часто знаходяться в небезпечно агресивному стані і ігнорують права пішоходів, навіть якщо пішохідний перехід чітко позначений», - йдеться у посібнику.

Також попереджають, що серед наших автолюбителів вважається нормою їздити по тротуарах.

«Якщо ви йдете пішки, стережіться водіїв, які їдуть або паркуються на тротуарі. Багато авто, включаючи таксі, не відповідають звичним для США стандартам безпеки», - закликає довідник.

Американці не забули сказати пару «ласкавих» слів і на адресу наших ДАІ-шників, які англійської мови не знають і яких у разі аварії «потрібно чекати, скільки б часу це не зайняло».

Ще у США не рекомендують виїжджати вночі за межі великих міст. Кого саме слід побоюватися на українських дорогах вночі - вирішили не пояснювати.

Втім, навіть прочитавши перші кілька пунктів, розсудливий американець тричі подумає, перш ніж сяде за кермо в Україні.

  • 0
Добавлено: 7-05-2012, 15:18
0
243

Похожие публикации


Наверх