онлайн казино Украины

Jaguar презентував свій новий розкішний автомобіль

Jaguar презентував свій новий розкішний автомобільНовий легковий флагман представила компанія на Пекінському автосалоні.

Седан XJ у версії Ultimate отримав не тільки оновлену зовнішність і розкішний салон, але і новий компресорний бензиновий мотор потужністю 340 кінських сил, пише ГазетаУА.
Автомобіль оснащений новим бампером зі світлодіодними вставками і збільшеними повітрозабірниками, отримав модернізовані патрубки вихлопної системи і 20-дюймові колісні диски оригінального дизайну. Крім того, XJ прикрашений відповідними шильдиками.

Інтер'єр новинки підкреслює її флагманський статус. Седан у версії Ultimate отримав замість суцільного заднього дивана два незалежних крісла з масажем, підігрівом і охолодженням, а в розділяє їх центральний тунель вмонтовані алюмінієвий столик, два келихи для шампанського в спеціальних власниках, а також невеликий холодильник. Крім того, на центральному тунелі є власні пульти управління кліматом і мультимедійною системою, а в спинки передніх крісел інтегровані два планшетних ПК.

Одним з доступних для Jaguar XJ Ultimate двигунів стане новий 340-сильний компресорний шестициліндровий мотор об'ємом 3 літри. Є у цього мотора і більше форсована версія, що розвиває 380 кінських сил. Крім того, на Пекінському автосалоні був анонсований ще один новий двигун, дволітровий чотирициліндровий мотор з турбонаддувом, що розвиває 240 к.с. і 340 Нм.

Очікується, що він прийде на зміну трилітровому "атмосфернику" на моделях XF і XJ. Обидва нових мотора за замовчуванням агрегатуються з 8-ступінчастою АКПП і будуть доступні на автомобілях 2013 модельного року.

  • 0
Добавлено: 1-05-2012, 13:23
0
265

Похожие публикации


Наверх