онлайн казино Украины

Показали дизайн прототипу кросовера Icon

Показали дизайн прототипу кросовера IconКитайська корпорація SAIC (Shanghai Automotive Industry Corporation), вже чотири роки володіє британською маркою MG, поширила зображення концептуального кросовера Icon.
Дизайн прототипу, публічний дебют якого відбудеться на моторшоу в Пекіні, дає уявлення про те, як буде виглядати серійний вседорожник, чия поява на китайському ринку заплановано на 2014 рік.

Кросовер MG Icon, який за своїми габаритами близький до кросоверу Nissan Juke, побудований на базі хетчбека MG5, що поділяє платформу з китайським седаном Roewe 350. Дизайн прототипу виконаний в стилістиці купе MGB GT, що випускався з 1965 по 1980 рік. У автомобіля немає центральної стійки, а задні двері відкриваються проти ходу, як, наприклад, на Mazda RX8.

Новинка оснащена 1,5-літровим чотирициліндровим двигуном потужністю 135 кінських сил, розробленим корпорацією SAIC самостійно.

Перш за все кросовер призначений для китайського ринку, однак його вихід на європейський ринок не виключається. Виробництво моделі може бути налагоджене на заводі MG в графстві Суррей, Великобританія.

  • 0
Добавлено: 18-04-2012, 15:45
0
160

Похожие публикации


Наверх